Brunch - til fester og hyggelige dage

webshop-forside3.jpg
webshop-forside3.jpg

Brunch - til fester og hyggelige dage

170.00

Brunch er mere populært end nogensinde. Mange har en travl hverdag, og det er hyggeligt at mødes med familie og venner i weekenden, eller når der skal være fest. Her kan vi nyde formiddagen sammen over retter fra både morgen- og frokostbordet med god kaffe og friskpresset juice til.

Vi har altid lavet mad fra bunden og med kærlighed. Smagen er i fokus, og vi bruger sæsonens råvarer og sætter retterne sammen, så bordet bliver en farverig fryd for øjet. Vores menukort ændrer sig hele tiden efter årstiderne og tidens smag og trends. Vi bliver tit spurgt om, vi vil sende en opskrift på en af retterne, og selvfølgelig vil vi det. Vi tænker, at alle skal have glæde af at spise brunch, som vi godt kan lide det, så nu har vi sat os ned og samlet vores mest populære opskrifter i denne fine kogebog. Vi har også tilføjet spænden-de nye opskrifter, der

Retterne i bogen er forholdsvis lette at tilberede, så alle kan være med i køkkenet uanset kompetencer. Hvis du vil udfordre dig selv, kan du kaste dig over wienerbrødsopskrifterne og sætte sprøde, lune tebirkes eller mandel-croissanter på bordet.

Vi sender bogen med posten og du kan forvente at have den indenfor 2-4 hverdage.

Quantity:
Add To Cart