Hvem er Wulff & Konstali?

Vi er Agnete & Poul Wulff, parret bag Wulff & Konstali. Som du måske ved, så elsker vi at lave mad til vores gæster. Sammen med dig, er vi måske de største fans af brunchbordet. Vi elsker at lave mad, hvor der er kræset for detaljen. Som restauratører har vi i snart 20 år serveret brunch på både buffeter og tallerkener, og på baggrund af vores erfaringer, udviklede vi i 2010 hos Wulff & Konstali et helt nyt brunchkoncept, hvor vores gæster selv vælger 5-7 små, delikate serveringer fra det brede udvalg på menukortet. Det giver plads til, at man både kan få sine sikre favoritter og prøve noget nyt.

Vi har altid lavet mad fra bunden og med kærlighed. Smagen er i fokus, og vi bruger sæsonens råvarer og sætter retterne sammen, så bordet bliver en farverig fryd for øjet. Vores menukort ændrer sig hele tiden efter årstiderne og tidens smag og trends. Vi udvikler derfor hele tiden opskrifter til næste sæsons menukort og til maden i vores montrer i alle vores butikker.

Vi har fire forretninger på Amager, Islands Brygge, Nørrebro og i Hellerup. Med denne blog kan du blive inspireret til at udfolde dig i det eget køkken og samtidig kan du være med i udviklingsprocessen i vores køkken. Løbende får du også et indblik i vores arbejde i alle caféerne. Vi tager dig også med rundt i Agnetes daglige PR- og So-Me arbejde. Instagram er en stor del af vores branding- og markedsføringstrategi. Så følg også gerne med på vores egen Instagram: @wulffogkonstali og på Facebook: @wulff&Konstali

Vi har lige udgivet en brunchkogebog i samarbejde med Politikens Forlag. At lave en kogebog har været en kæmpe fornøjelse og en del benarbejde, men nu er den på markedet og vi er så stolte. Har du ikke fået fingrene i den endnu, så deler vi opskrifterne med jer her på bloggen løbende, - sammen med en masse nye opskrifter. Mange af opskrifterne i bogen kan desuden laves til frokost, aftensmad, snacks og til madpakken, ja faktisk også endda til babymad, prøv cashew-hokkaido humussen til de mindste (+1år). Hos os er den et hit!

Vi kender jo aIle den traditionelle brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i vores bog og her på bloggen, er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten.

Du kan finde indbydende opskrifter på alt fra lilla quinoagrød og øllebrød med et bounty-twist til kold ærte-myntesuppe, laksemousse og chicken wings. Vi kommer desuden med forslag til, hvordan du kan sammensætte brunchbuffeten, når du inviterer forskellige smagspræferencer til bords. Alle opskrifterne er mærket for, om kan spises af veganere og vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose.

Der er masser af farverige, sunde opskrifter i bogen, men der er bestemt også blevet plads til det søde og kalorierige, ikke mindst vores populære vafler med enten bærcreme, havtorn eller saltkaramel. Lad dig inspirere her på bloggen eller via kogebogen til næste gang, du skal invitere til brunch-komsammen.

Du kan købe brunchkogebogen i vores webshop, i vores butikker og i landets boghandlere. Link til web shop her: www.wogk.dk/kogebog

Foto: Stine Christiansen

Foto: Stine Christiansen

Ind i mellem er vores tre børn mellem 1-11 år med i køkkenet derhjemme, hvor størstedelen af brunchudviklingen foregår. Ungerne elsker allerede nu, at få fingrene med i dejen, så der er frit løb i udfoldelserne, oftest med mel i alle sprækker og hjørner. De to store børn har gerne gode idéer til det næste menukort, eller hvad de gerne vil have af mad i montren, så de er faktisk også med til at udvikle opskrifter med os. Her er de igang med at snurre citronsnurrer.  Foto: Stine Christiansen

Ind i mellem er vores tre børn mellem 1-11 år med i køkkenet derhjemme, hvor størstedelen af brunchudviklingen foregår. Ungerne elsker allerede nu, at få fingrene med i dejen, så der er frit løb i udfoldelserne, oftest med mel i alle sprækker og hjørner. De to store børn har gerne gode idéer til det næste menukort, eller hvad de gerne vil have af mad i montren, så de er faktisk også med til at udvikle opskrifter med os. Her er de igang med at snurre citronsnurrer.

Foto: Stine Christiansen