Bager

Vi har åbnet ny butik på Nørrebro, København og søger derfor en ny bager til at hjælpe med at øge produktionen i bageriet. Vi søger en bagersvend til vores bageri med deltagelse i den daglige produktion. Stillingen er en fuldtidsstilling med start snarest. Arbejdet udføres om natten, alle ugens dage og du vil indgå i en rullende vagtplan med de øvrige bagere.

Dit primære fokus vil være at sørge for en stabil kvalitet og ensartethed i vores eksisterende produkter i samarbejde med de øvrige bagere.

Du vil i samarbejde med den overordnede ledelse og køkkenchefen få mulighed for indgå i beslutningsprocesser med henblik på videreudvikling af vores produkter.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med en god stemning både i bageriet, køkkenet og i butikkerne, der i forvejen har en rigtig god tone og dialog medarbejdere og ledelse imellem.

 
Job-galleri-crossaint.jpg

Vi søger en stabil og arbejdsom person der brænder for sit fag.

 

Om dig

Vi søger en stabil og arbejdsom person der brænder for sit fag. Du er uddannet bager og har erfaring med at arbejde med surdej. Du er kvalitetsbevidst, nytænkende og evner at holde hovedet koldt og kvaliteten høj, selv når der er travlt. Du må gerne kunne læse og skrive dansk.

Løn forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer og erfaring.

Hvis denne stilling har din interesse og du mener, at du kan bidrage med ovenstående kvaliteter, opfordrer vi dig til at sende en kort ansøgning og vedlagt cv samt evt. anbefalinger til wogk@wogk.dk.